Καπνός COOPER


Ο καπνός στριφτού COOPER παράγεται από την καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ. Η ιστορία του ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια, όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτοι καπνοί στριφτού στην ελληνική αγορά, όμως παρά τα πολλά χρόνια κυκλοφορίας του δεν κατάφερε να σημειώσει επιτυχία. Το όνομά του σημαίνει συνεργάτης και δηλώνει τη συνεταιριστική οργάνωση της ΣΕΚΑΠ. Σήμερα οι πωλήσεις του COOPER είναι ελάχιστες παρά τη χαμηλή τιμή του. Κυκλοφορεί σε μία μόνο εκδοχή σε συσκευασία των 40 γραμμαρίων.


Ο καπνός στριφτού COOPER είναι πολύ βαρύ αμερικανικό χαρμάνι. Η γεύση του είναι πολύ πλούσια, σκληρή και πικάντικη και το άρωμά του μέτριο. Τα επίπεδα υγρασίας του είναι αρκετά χαμηλά, είναι άσχημα κομμένος και περιέχει κοτσάνια και σκουπιδάκια. 






COOPER: 6/10

πηγή: http://tomaurorodo.blogspot.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος said on :

Καλησπερα παιδια. Αρχισα πριν 2 βδομαδες τα στριφτα. Δεν τα παω και πολυ καλα στο στριψιμο. Δοκιμασα κατι κλασσικο. Old holborn τον κιτρινο. Εχω ακουσει για black devil μαυρο πολυ αρωματικος. Εσεις τι προτεινετε απο αρωματικους? Θελω πολυ αρωμα. Ετσι για παιχνιδι. Δεν καπνιζω καθημερινα.Και χαρτακια που να στριβονται ευκολα

Ανώνυμος said on :

προτεινω karelia,camel,old holborn ΘΑ ΤΑ ΖΗΤΑΣ Ως ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ

Ανώνυμος said on :

K ego karelia sou protino file m, exoun ekseretiko aroma

Δημοσίευση σχολίου

 
pantkostas@gmail.com