Λόγος δημιουργίας του BLOG

Αυτο το blog θα αφορα κυρίως κριτικες καπνων που κυκλοφορούν στην Ελλαδα καθως επίσης και καπνους εξωτερικου .επισης θα γινονται κριτικες πανω στα κύρια συσταστικα του στριφτου τσιγαρου οπως ειναι τα χαρτακια και τα φιλτρακια... ολες οι προτασεις δοκιμης ειναι δεκτες αρκεί η μαρκα να εισάγεται στην Ελλαδα...

Pantkostas@gmail.com

10 σχόλια:

george said on :

Καλη αρχη φιλε.

Pant said on :

ευχαριστω πολυ!

Ανώνυμος said on :

Pant σκέφτεσαι να δοκιμάσεις snuff;
Μιας και γενικά ασχολείσαι με καπνούς και όχι με έτοιμα τσιγάρα

Pant said on :

Snuff δεν είναι κάτι εργοστασιακα με γεύσεις;βγαίνουν και σε καπνό;

Ανώνυμος said on :

Όχι ακριβώς snuff είναι τριμμένος καπνός, πολύ συχνά περιέχει στο χαρμάνι του και άλλα φυτά ή ποτά. Οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι είναι ακίνδυνος, ενώ κάποιες έρευνες έχουν δείξει ότι αυξάνει τον κίνδυνο αλλά σε πολύ μικρό ποσοστό για την περιοχή του ρινοφάρυγγα ή του στόματος ανάλογα τον τρόπο χρήσης, καθώς δεν παράγεται ούτε πίσσα ούτε επιβλαβή αέρια και δεν αφήνει υπολείμματα για αυτό και των προτιμούν πολλοί αθλητές αφού ανοίγει και την μύτη για καλύτερη αναπνοή. Ο τρόπος χρήσης του είναι είτε εισπνεόμενος είτε τον τοποθετείς στο στόμα ανάμεσα στα ούλα και το άνω χείλος (wet snuff). Το wet snuff όμως απαιτεί ειδική επεξεργασία και υπάρχει μόνο στη Σουηδία και τη Νορβηγία, όπου είναι και πολύ διαδεδομένο. Ο κίνδυνος από αυτόν τον καπνό σύμφωνα με την Ε.Ε. έγκειται μόνο στην υπερβολική κατανάλωση του για αυτό και κατατάσεται στην ίδια κατηγορία με τα οινοπνευματώδη. Οι προειδοποιήσεις που υπάρχουν αναγκαστικά στα προϊόντα καπνού στο snuff έχουν δυνητικό χαρακτήρα καθώς αναγράφεται μόνο μία προειδοποίηση (Αυτό το προϊόν καπνού μπορεί να βλάψει την υγεία και προκαλεί εξάρτηση). Η τιμή για την Ελλάδα είναι 1,90 τα 4,4gr και 5,50 τα 10gr. Όσο για τις γεύσεις βγαίνουν και χωρίς αλλά είναι πιο διαδεδομένα με άλλα φυτά ή κάποιο ποτό στο χαρμάνι τους. Γενικά ήταν πολύ διαδεδομένα στην Ευρώπη των 16 με 19 αιώνα. Και σήμερα θεωρείται ως ο πλέον ακίνδυνος τρόπος καπνίσματος.

Pant said on :

σε ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες σου φιλε!
θα τον δοκιμασω και θα κανω ενα post με τις πληροφοριες που μου εδωσες...ξερεις μηπως ποια μαρκα κυκλοφωρει στην ελλαδα;

Ανώνυμος said on :

Κυκλοφορούν αρκετές τον εισάγει μία μικρή εταιρεία μόνο.

http://www.castlerain.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Αναφέρει και τακτικά σημεία πώλησης στη σελίδα αλλά με μία παραγγελία βρίσκεται παντού αρκεί να πεις του περιπτερά πια εταιρεία το φέρνει. Αναφέρει και πιες μάρκες κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, πάντως ενώ περίμενα ότι η τιμή θα είναι πολύ τσιμπημένη έχουμε μόλις 20-40 λεπτά διαφορά με το εξωτερικό.

Ανώνυμος said on :

Φίλε Pant, προτείνω στις κριτικές σου να αναφέρεις και το χαρτάκι και το φιλτράκι που χρησιμοποίησες, γιατί παίζουν μεγάλο ρόλο.

Pant said on :

ευχαριστώ πολύ για την παρατήρηση. Από εδω και στο εξής θα τα αναφέρω.

Ανώνυμος said on :

Paidia pes temou ton kalitero kapno apoton aspro h ton kitrino apantistemou parakalw

Δημοσίευση σχολίου

 
pantkostas@gmail.com