RIZLA MICRON

Eiναι το νεο χαρτακι της rizla.Το χαρτακι αυτο θα ειναι το πιο λεπτο χαρτακι της εταιρίας που υπαρχει με αποτελεσμα θα θελει αρκετη εμπειρία για να στριψεις ενα τσιγαρο. Κυκλοφορεί ήδη σε Ιταλια και Γαλλια και αναμένεται στην Ελλαδα μεσα στους επομενους μηνες.

ΑΝΑΕΩΣΗ 5/11/11: Tα χαρτακια εχουν κυκλοφορήσει. Αναζητήστε τα  σε ολα τα ενημερωμένα σημεία πώλησης 

12 σχόλια:

Ανώνυμος said on :

Καλή αρχή εύχομαι.

Επίσης από ότι ακούω θα είναι και λεπτότερο σε πλάτος, σαν τα gizeh ultra slim.

Pant said on :

ευχαριστο πολυ φιλε!ναι απο οτι εχω ακουσει καπως ετσι θα ειναι

Ανώνυμος said on :

οκ είναι, δεν είναι σαν τα γκιζεχ, έχει κανονικό πλάτος. όντως πιο λεπτό από τα γκρίζα ρίζλα. Όχι κάποια μαγική διαφορά όμως..

άσε που είναι..λίγο καγκούρικο! γυαλίζει η συσκευασία!

πας στο περίπτερο και λές "γεία σας, ένα ρίζλα λαμέ θα ήθελα..";;; δεν πας.. όχι για τόσο ασήμαντες διαφορές με τα γκρι, ασημί, όπως θες..

Pant said on :

Τα δοκίμασα σήμερα και εμένα μου φαίνεται μια μικρή διάφορα από τα ασημένια που κάνω...
Όσο για την συσκευασία τους να σου πω αλήθεια
Δεν με ενδιαφέρει και πολύ...στο κάτω κάτω δεν καπνιζεις το κουτάκια αλλά το χαρτάκι...

Ανώνυμος said on :

Λογικό να μην φαίνεται η διαφορά σε τόσο λεπτά χαρτάκια και τη μισή μάζα να έχει δύσκολα θα γινόταν αντιληπτό πάντως και εγώ γουστάρω τα πολύ λεπτά χαρτάκια, αν και τελευταία το έχω γυρίσει στα μέτρια.

Pant said on :

Εγώ βασικά είδα διάφορα όταν είχα καπνίσει 1 κουτάκι micron και μετά εστριψα 1 με ασημένια χαρτάκια.ένιωσα μια διάφορα στην γεύση.
Αλλά ρε παιδιά πραγματικά έχουν μηδαμινή διάφορα...

Ανώνυμος said on :

Αν το δεις ποσοστιαία η διαφορά πολύ πιθανόν να είναι τεράστια πάντως ότι και να λένε όλοι εγώ γουστάρω πολύ το λεπτό χαρτί, όλοι λένε ότι το χοντρό αναδεικνύει καλύτερα τη γεύση διαφωνώ όμως πιστεύω ότι απλώς προσθέτει γεύση χαρτιού.

Pant said on :

Όντως τα πιο χοντρά χαρτάκια απλά προσθέτουν Γεύση χαρτιού.δεν αναδεικνύουν την γεύση του καπνού όπως πολλοί λένε....

Ανώνυμος said on :

exoun kai allh mia diafora!oi grammes tous einai kathetes

Ανώνυμος said on :

Είναι θέμα πως το θέλει ο άλλος. Για όσους θέλουν χαρτάκια που να μη σβήνουν είναι τα drum, rizla κόκκινο η άσπρο και τα πράσινα χαρτάκια παππού. Τα drum είναι τα πιο απαλά απο όλα όσα δε σβήνουν, δηλαδή είναι ένα ενδιάμεσο χαρτί που ούτε αλιώνει τον καπνό, ούτε όμως περνάει απαρατήρητο κατα το κάπνισμα.

Ανώνυμος said on :

paidia ta xontra xartakia ontws anadikneioun ti geusi... gia na katalavete kapniza lucky strike kapno me ta klassika rizla galazia. mia mera dokimasa ta leuka rizla... kai h diafora htan pasifanestath... anadikneiei ontws tin geush t kapnou para poly

Ανώνυμος said on :

Παίδες είμαι 15 χρόνια συστηματικός καπνιστής και σαν παλιός σας λεώ ότι όσο ποιο λεπτό είναι το χαρτάκι τόσο μικρότερη είναι η ζημιά που μας προκαλεί λόγο οξέων, αρκεί το χαρτάκι του στριφτού να είναι από καθαρό χαρτί η ακόμα καλύτερα ριζόχαρτο ώστε να έχει χαμηλή οξύτητα.
Μπορεί το RIZLA Micron να είναι το λεπτότερο χαρτάκι του εμπορίου και η κόλλα που χρησιμοποιούν να είναι φυτική όπως λένε αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν φέρει η όχι συνθετικές ύλες π.χ Πλαστικό κ.λ.π...

Δημοσίευση σχολίου

 
pantkostas@gmail.com