Τα χαρτάκια τις ελληνικής αγοράς

 Πιστεύω πως οι παρακάτω εικόνες καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής αγορας στα χαρτάκια στριφτού.Το αφιέρωμα αφορά μονό τα μικρά χαρτακια με αποτέλεσμα τα χαρτάκια 1 1/4,king size και τα χαρτάκια με γεύσεις να μην συμπεριλαμβάνονται και θα καλυφθούν σε ξεχωριστά αφιερώματα.
Αφήστε ενα σχόλιο για τα ποια ξέχασα ούτως ώστε να τα προσθέσω.









































































































60 σχόλια:

Ανώνυμος said on :

Φίλε αυτά τα my fucking rolling papers τα έχεις δοκιμάσει; τις rolling είναι;

Pant said on :

Οχι,νομιζω πως δεν ειναι της rolling.Δεν τα εχω δοκιμασει αλλα απο κατι κριτικες που διαβασα ειναι σαν τα rizla τα πρασινα

Ανώνυμος said on :

Μάλλον είναι από τα διάφορα που εμφανίζονται κατά καιρούς με σχετικό χιουμοριστικό κ.τ.λ. υλικό. Συνήθως πρόκειται για προμηθευτές που τα παραγγέλνουν σε εταιρείες ως ξεχωριστή γραμμή και τα βγάζουν στο εμπόριο, δεν αποκλείεται η κατασκευή τους να γίνεται από την imperial(rizla).

Ανώνυμος said on :

Αυτά τα Glass από ρητίνη τα έχεις δοκιμάσει, έχουν κάποια επιτυχία κυρίως σε γυναίκες.

Pant said on :

Τα εχω δοκιμασει.Ειναι απο τα μονα διαφανη. Πρωτότυπο χαρτακι αλλα απαισια γευση.Ειναι σαν να καπνιζεις πλαστικο.

Costas said on :

ξεχασες τα efka

Ανώνυμος said on :

Λογικό αφού στην ουσία καπνίζεις ρητίνη(ρετσίνι), δηλαδή ζελατίνα.

Pant said on :

Κωστα εχεις να μου στείλεις καμια φοτο;Γιατι δεν τα βρισκω.

Ανώνυμος said on :

Κάνε αναζήτηση στο google εικόνες, το σχέδιο τους είναι όπως του Camel.

Ανώνυμος said on :

http://www.google.gr/imgres?q=efka+rolling+papers&hl=el&biw=1366&bih=667&gbv=2&tbm=isch&tbnid=FqcN2wgPsYSj9M:&imgrefurl=http://tziavelis.gr/products/index.php%3FcPath%3D55_82_115%26language%3Den&docid=Im4gfFovhb_cgM&imgurl=http://tziavelis.gr/products/images/l_PAP-Efka50%252520(1).jpg&w=400&h=300&ei=iozsTubaH9Cl8gOnud2TCg&zoom=1&iact=hc&vpx=292&vpy=318&dur=618&hovh=194&hovw=259&tx=135&ty=105&sig=109164130030994281357&page=2&tbnh=141&tbnw=202&start=20&ndsp=21&ved=1t:429,r:8,s:20


καίγονται πάντως πολύ γρήγορα.

Costas said on :

http://www.rollingpapers.net/Efka/efka1.htm εδω εχει μερικα

Ανώνυμος said on :

Επιτέλους βρήκα τα smoking ασημί σε κανονικό μέγεθος, μακράν τα καλύτερα χαρτάκια κάνναβης βγάζουν το λιγότερο κάψιμο από όλα αυτής της κατηγορίας η καλύτερη επιλογή για ολλανδικούς καπνούς που ταιριάζουν με χαρτάκια κάνναβης αλλά εγώ δεδομένου ότι καπνίζω Virginia καπνά αν και τα βρήκα πολύ καλά ακόμα και για αυτό το χαρμάνι γύρισα στα ακόμα καλύτερα για Virginia χαρμάνια OCB premium που κατασκευάζονται από λινάρι, το οποίο δεν ταιριάζει καθόλου με ολλανδικούς καπνούς.


Φίλε Pant ευχαριστώ για την πρόταση για αυτά τα χαρτάκια τα αφήνω στην άκρη για μελλοντική χρήση είναι σίγουρα από τα καλύτερα της αγοράς και μάλιστα πολύ λεπτά μεν εύχρηστα δε. Κάτι άλλο, συμφωνείς ότι ο Samson είναι ο χειρότερος ολλανδικός καπνός της αγοράς; Γιατί πολύ με ρωτάνε τελευταία δεδομένου ότι έχει αρχίσει να ξαναέρχεται στο προσκήνιο και ως ασχολούμενος με χαρμάνια στριφτού λογικά η άποψη σου έχει μεγαλύτερη βαρύτητα.


Κάτι άλλο από πότε ο ειδικός γράφεται ιδικός με ι, μου το γράφουν τα κωλόπαιδα συνέχεια και από ότι είδα το έχουν περάσει και σε λεξικό, μετά το στυλό με ι (στιλό) και το μακριά που επιμένουν να το γράφουν με υ όπως και το βαριά κ.τ.λ.
Αγαπητά μου παιδιά τα επιρρήματα καθώς και το θηλυκό τον σε -υς γράφονται με ι καταλάβετε το παρακαλώ γιατί δεν φτάνει που το διορθώνω παραπονιούνται κιόλας. Επίσης δεν μπορούμε οι έρμοι οι καθηγητές να μαθαίνουμε κάθε 5 χρόνια καινούργια ορθογραφία εσείς εκεί οι γλωσσολόγοι μην αλλάζεται τις λέξεις οι αλεξανδρινοί ήξεραν τι έγραφαν. Συγγνώμη για την διαφορετική θεματολογία αλλά τα νεύρα μου βαράνε κόκκινο.

Pant said on :

χαχαχαχαχχαχαχαχα!!! Δικαιολογημένα τα νεύρα σου.Με τοσα μαργαριταρια που εχουν δει τα ματια σου,λογικο ειναι καποτε να ξεσπάσεις...

Όσο για τα χαρτάκια όντως ταιριάζουν πολύ καλά με ολλανδικούς. Αλλά για το τι ταιριάζει με τους virginia δεν μπορω να εκφέρω αποψη διοτι δεν εχω δοκιμασει ακομα 100% καθαρο virginia(ειναι στον δρομο απο Γαλλία παντως).Το ocb το εχω δοκιμασει.Ειναι όντως ενα πολυ ποιοτικό χαρτακι απο τα καλυτερα μπορω και περιμενω να το δοκιμασω με virginia.


Oσο για τον Samson πιστευω ειναι αν οχι ο χειροτερος,αλλα απο τους χειροτερους ολλανδικους αλλα σαφως ανωτερος απο πολλούς στην ελληνικη αγορα.Η γευση που μου βγαζει ειναι σαν να καπνιζω drum μπλε αλλα τρεις βαθμιδες κατω.Αν και ο καπνος ειναι λιγο πιο καθαρος απο κοτσανακια και σκουπιδακια,αυτο σε εμενα δεν λεει τιποτα για μενα στα ματια μου ειναι μια β' κλασης απομίμηση του drum.Εγω μιλαω μονο για τον μπλε.Για τα αλλα χαρμανια της ιδιας μαρκας επιφυλάσσομαι διοτι δεν τα εχω δοκιμασει

Pant said on :

Costas και Μαυρο Ροδο ευχαριστω πολυ για τα link που μου στειλατε!

Ανώνυμος said on :

Τα άλλα χαρμάνια νομίζω καταργήθηκαν εδώ και καιρό το πολύ ελαφρύ ήταν καλούτσικο. Πάντως όπου ακούς για ανακατασκευασμένο (reconstituted) καπνό τρέξε, από ότι έμαθα ανακατασκευασμένος σημαίνει μαζεύουμε ότι περισσεύει από τα τσιγάρα, ότι τσιγάρο δεν βγήκε καλό από τη μηχανή και ότι δεν έφυγε ποτέ από το εργοστάσιο το κόβουμε και το πετάμε μέσα, οι καπνοί PUEBLO, MANITU και NAS είναι whole leaf, ή αλλιώς leaf tobacco που σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιούνται μέσα ούτε ανακατασκευασμένα καπνά ούτε ουρές από τα φύλλα, που κανονικά δεν χρησιμεύουν πουθενά. Ανακατασκευασμένα ή αλλιώς sheet (ή καλύτερα shit) tobacco χρησιμοποιούνται και στα έτοιμα τσιγάρα (κυρίως στα φθηνά) για αυτό και σε πολλά τσιγάρα θα δείτε την επιγραφή leaf tobacco δηλαδή μόνο από το φύλλο του καπνού (υπάρχει τέτοια αναγραφή στο Camel Natural, που λέει ότι κατασκευάζεται από ολόκληρο φύλλο καπνού).

Να αποφεύγεται λοιπόν καπνούς τύπου Samson, Craven, Pall Mall κ.τ.λ. γιατί τότε eat shit...tobacco.

Ανώνυμος said on :

Καλά βρήκα ένα φοβερό ανέκδοτο:

Έρχεται ο Αϊνστάιν στην Ελλάδα και τον καλούνε σε μια δεξίωση. Καθώς πίνει
το απεριτίφ του τον πλησιάζει ένας και του λέει:
- Καλησπέρα σας κύριε Αϊνστάιν, τιμή μας να σας έχουμε απόψε μαζί μας
- Τιμή δική μου, απαντάει ο μεγάλος επιστήμων. Αν επιτρέπετε τι IQ έχετε;
- 250, απαντάει αυτός.
Τότε ο Αϊνστάιν του πιάνει συζήτηση για τη θεωρία της σχετικότητας, τις
μαύρες τρύπες και δε συμμαζεύεται. Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν το ορεκτικό
τους ένας κύριος που καθόταν αριστερά του, τού λέει:
- Μεγάλη τιμή μας κάνετε κύριε Αϊνστάιν να βρίσκεστε εδώ μαζί μας.
- Δική μου η τιμή ευγενικέ κύριε, απάντησε ο Αϊνστάιν. Τι IQ έχετε ευγενικέ
κύριε;
- 150.
Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για το διεθνές δίκαιο, για τα
προβλήματα που ανακύπτουν από τα πειράματα γενετικής κοκ. Λίγο αργότερα κι
ενώ έτρωγε το κυρίως πιάτο του, αυτός που καθόταν δεξιά του, του λέει:
- Είναι μεγάλη μου τιμή να τρώω δίπλα σ' έναν τόσο μεγάλο επιστήμονα.
- Δική μου η τιμή, απάντησε ο Αϊνστάιν, τι IQ έχετε;
- 100.
Του πιάνει λοιπόν κουβέντα για την κυβέρνηση, για τα επιτόκια, το
χρηματιστήριο, την τιμή της βενζίνης κοκ. Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν
επιδόρπιο ο κύριος που καθόταν απέναντι του τού λέει:
- Είναι πάρα πολύ μεγάλη μου τιμή να σας έχω απέναντι μου κύριε Αϊνστάιν.
- Δική μου η τιμή κύριε, τι IQ έχετε;
- 50.
Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για τον big brother, τη φάρμα, τον πιο
αδύναμο κρίκο, τον Τριανταφυλλόπουλο, τον Ευαγγελάτο και δε συμμαζεύεται.
Καθώς έπιναν καφέ, τον πλησιάζει ένας κύριος και του λέει με τη σειρά του.
- Πολύ μεγάλη μας τιμή κύριε Αϊνστάιν να βρίσκεστε σήμερα μαζί μας.
- Δική μου η τιμή. Ποιο το IQ σας;
- 10.
Κι ο Αϊνστάιν απαντάει:
- Πώς τα πάτε τώρα στο ΠΑΣΟΚ;

Pant said on :

χαχαχαχαχαχαχα!!!Τρομερο!

Pant said on :

Σε λιγες μερες θα εχω στα χερια μου τον nas τον κιτρινο...Τι να περιμενω;

Ανώνυμος said on :

Να σου πω δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα τον είχα σαν επόμενη επιλογή, και ο NAS και ο PUEBLO και ο MANITOU gold, έχουν στο χαρμάνι του καπνά από την ίδια περιοχή (ο MANITOU έχει και από άλλες περιοχές), ο NAS είναι χωρίς πρόσθετα αλλά όχι βιολογικός όπως ο PUEBLO, περίμενε ένα πολύ βαρύ χαρμάνι, με ουδέτερη λίγο γλυκιά γεύση και ίσως πικάντικη αίσθηση (θα την μετριάσεις με χαρτάκι από λινάρι και φίλτρο smoking 8mm). Λένε ότι είναι πολύ καλής ποιότητας ίδιας με τον PUEBLO ή και ανώτερης δεδομένου ότι τα λιπάσματα όπως και να το κάνουμε βοηθάμε, και ο PUEBLO δεν έχει καθόλου λιπάσματα και εντομοκτόνα άρα 100% φυσικός μεν πιο εκτεθειμένος δε.

Ανώνυμος said on :

Καλησπέρα... Γνωρίζει κανείς αν εδώ στην Ελλάδα κυκλοφορούν τα zig zag 125 (75 χαρτάκια)? Όχι ότι ξετρελάθηκα, αλλά ψιλοταιριάζουν με domingo natural

Pant said on :

Δεν νομιζω φιλε...Μονο αμα τα κανεις ειδική παραγγελιά σε κανενα καπνοπωλείο.Να φανταστω οτι τον domingo τον πήρες απο εξωτερικο;

Ανώνυμος said on :

Καλημέρα... ναι! Πήγα για λίγες ημέρες στη Βουλγαρία... δεν μπορείς να φανταστείς τι κυκλοφορεί εκεί! Έχεις πάρα πολλές επιλογές! Όχι τόσο στα βιομηχανικά τσιγάρα, όσο σε καπνούς (πίπας - στριφτού), χαρτάκια, φίλτρα, πούρα... Και οι τιμές πολύ καλλίτερες από εδώ!!!

Ανώνυμος said on :

χαρτάκια zig zag είχα βρει σε ένα καπνοπωλείο στο Μαρούσι, καλούτσικα ήταν περίμενα όμως πολύ περισσότερα. Η εταιρεία λέει ότι ως πρώτη ύλη χρησιμοποιεί το ξύλο. Είναι καλά τσιγαρόχαρτα αλλά όπως και να το κάνουμε το ξύλο επηρεάζει αρκετά την γεύση δίδοντας κάτι σαν γλύκα και επίσης έχει πολύ ανώμαλη καύση, μου θύμισαν απλώς ένα ποιοτικότερο rizla ή gizeh, κατά τα άλλα μέτρια πράγματα.

Pant said on :

Κάτι φίλοι μου πηγανε Μπανσκο και μου ειπαν οτι υπαρχει καπνος Ασσος με 1 ευρω!!!!Θυμασαι τι αλλοι καπνοι υπήρχαν;

Ανώνυμος said on :

Γενικά στη Βουλγαρία τα ελληνικά τσιγάρα έχουν κορυφαίες πωλήσεις, νομίζω κάποιο τσιγάρο της Παπαστράτος πουλούσε περισσότερο στη Βουλγαρία παρά στην Ελλάδα, τώρα δεν ξέρω σε τι ποσό αντιστοιχεί η τιμή, πάντως στα Σκόπια τα περισσότερα έτοιμα τσιγάρα από ότι μου είπαν κάνουν περίπου 1 ευρώ.

Η καλύτερη λύση φυσικά είναι να πάρουν καπνό να δοκιμάσουν και αν είναι ανατολικός να φέρουν κάτω όσο μπορούν, αλλά μάλλον πρόκειται για τον Assos International. Γενικά πάντως ο Assos στην Βουλγαρία είναι όπως το Marlboro στην Αμερική παίζει να είχε και το 50% της αγοράς, δεν με παραξενεύει καθόλου η κυκλοφορία ενός καπνού με τόσο επιτυχημένο όνομα στη γειτονική αγορά. Πάντως και η Philip Morris αντί να καταργήσει τα Assos όπως ήθελε αρχικά αντικαθιστώντας τα με τα Bond Street τελικά απλώς τους άλλαξε λιγάκι τα πακέτα κυκλοφορώντας πλέον μόνο ένα αντίστοιχο του Assos μαλακό, μάλλον τίγκα στο Virginia και δύο κομματάκια ανατολικά. Αν και από ότι καταλαβαίνω μάλλον amrican blend τύπου L&M είναι ο καπνός, εκτός και αν η Philip Morris επέλεξε όπως ελπίζω να κυκλοφορήσει τον Marlboro 20gr υπό το όνομα Assos στην Βουλγαρική αγορά.

Ανώνυμος said on :

Αυτά τα CARAVAN δεν τα έχω πετύχει ποτέ, τα έχεις δοκιμάσει;

Ανώνυμος said on :

@ Μαύρο Ρόδο την ίδια είκονα σχημάτισα κι εγώ για τα συγκεκριμένα χαρτάκια αν και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ξανά στο παρελθόν... Πάντως, κάνουν το τράβηγμα πολύ ήπιο...

@ Pant οι τιμές στους καπνούς είναι πάνω κάτω ίδιοι με την Ελλάδα, όμως οι συσκευασίες είναι των 35 γρ και των 40 γρ απ' ό,τι είδα. Ο Domingo 35gr έκανε 4,50 ευρώ. Ο Golden Virginia 40 gr κοστίζει 6 ευρώ και ο Camel το ίδιο.

Καπνοί κυκλοφορούν πολλοί και σε όλες τις εκδόσεις τους, όπως προείπα... balishag, harvest, golden virginia, camel, karelia, domingo, best king, mcbaren... δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Στα περίπτερα και τα μικρά παντοπωλεία δεν βλέπεις και πολλά πράγματα... σ' ένα δυο καπνοπωλεία που πήγα πάντως, μπορώ να πω πως ήταν αρκετά ενημερωμένα!

Εκεί που γίνεται "πάρτυ" είναι στα βιομηχανικά τσιγάρα (για όσους τα καπνίζουν) αφού οι τιμές ξεκινούν από το 1,20 ευρώ για πακέτα των 10 τσιγάρων! Το Marlboro (κανονικό πακέτο των 20) έχει περίπου 2,50 ευρώ!

Να σημειώσω το εξής: Ο Golden Virginia δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που κυκλοφορεί εδώ στην Ελλάδα... Πολύ πιο ουδέτερη γεύση, πιο διακριτικό άρωμα και πιο "ελεύθερο" τράβηγμα στη διάρκεια του καπνίσματος! Μου έκανε φοβερή εντύπωση...

Τα ελληνικά τσιγάρα πάντως δεν τα είδα να πολυκυκλοφορούν... εξαίρεση ίσως η χρυσή κασετίνα του Καρέλια... Οι περισσότεροι καπνίζουν τα τοπικά Victory, Best Man, Marlboro, Davidoff...

Pant said on :

Μπα...και εγω χθες που εψαχνα για χαρτακια τα ειδα πρωτη φορα.

Ανώνυμος said on :

Φίλε στη Βουλγαρία μπορεί να έχει μεγάλη ποικιλία αλλά μάλλον συμβαίνει ότι και στα τουριστικά μέρη στην Ελλάδα αλλά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, ίσως τα προϊόντα δεν είναι αυθεντικά ιδίως στα πούρα θέλει μεγάλη προσοχή, τα έτοιμα τσιγάρα είναι φθηνά σε όλα τα Βαλκάνια εκτός από εμάς που είμαστε γαμάτοι και καταπληκτικοί Ευρωπαίοι (ή καλύτερα Ευρωπέοι). Αν μπορείς να βρεις διάφορα ψαγμένα αγόρασε ότι μπορείς και μιας και είσαι στη Βουλγαρία άσχετο βέβαια με το θέμα αλλά φρόντισε να παρακολουθήσεις μουσικές εκδηλώσεις οι τύποι είναι κορυφή στο πιάνο. Τι αντιστοιχία έχει το βουλγάρικο νόμισμα με το ευρώ;

Pant said on :

Με αυτα που λες θα κανεις να κανω κανενα ταξιδακι να εφοδιαστώ για κανα 3μηνο με καπνους...

Pant said on :

Σορρυ που δεν απαντησα νωριτερα αλλα εφτιαχνα το θεμα του blog.

Pant said on :

Κατι ασχετο.Μαυρο ροδο,ποσες προβολες σελιδας εχεις περιπου την ημερα;

Ανώνυμος said on :

Προβολές ανά μέρα έχω (διαιρώντας τις συνολικές προβολές με τις ημέρες λειτουργίας) 250-300. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο κάτι τέτοιο αληθεύει.

Pant said on :

Είναι αλήθεια τα στατιστικά που σου βγαζει αλλα δεν βγαζει ποσοστο νεων επισκεφτων...Δηλαδη μπορει σημερα να εχεις 300 προβολες αλλα να εχεις 100 νεους επισκέπτες.Και κατι αλλο.δεχτηκες ποτε υβριστικα μυνηματα απο ανωνυμους? Ειδικά την τελευταια εβδομαδα εχω δεχτει πανω απο 10...

Ανώνυμος said on :

Ναι συνέχεια στο e-mail, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μελάνι έχω και πόσοι ανώνυμοι χωράνε εκεί κάτω.

Ανώνυμος said on :

Πάντως μην δίνεις προεκτάσεις στο θέμα και ικανοποιείς την ηλιθιότητα του καθενός. Κάποια ηλίθια μου έγραψε και σε επίσημο μάλιστα τόνο ότι εφόσον το blog αναφέρεται σε προϊόντα καπνού πρέπει να βάλω και προειδοποιήσεις. Ότι μαλακία του κατεβεί του καθενός έχει δικαίωμα να την λέει δημοκρατία έχουμε, αλλά δεν έχει δικαίωμα να την επιβάλλει.

Pant said on :

Καλα δεν δινω σημασια αλλα μερικες φορες σε πιανουν τα νευρα....

Ανώνυμος said on :

Προσπάθησε να κάνεις μάθημα καθημερινά σε τριάντα καθυστερημένα (συγγνώμη ήθελα να πω υπέροχα παιδάκια) ανά τμήμα και θα δεις, μιλάμε για εκδήλωση απάθειας σε σημείο αναισθησίας, μετά από τόσα χρόνια βρίσκομαι σε απόλυτη ηρεμία απαιτεί μεγάλη προσπάθεια για να με νευριάσει πραγματικά κανείς.

Το νέο επίτευγμα των μπουμπουκιών μου που αποτελούν το μέλλον της ανθρωπότητας είναι να χειροκροτούν και να ζητωκραυγάζουν σε κάθε λέξη. Για παράδειγμα "πηγαίνετε στη σελίδα 52", όλα μαζί τα μπουμπούκια μου "Ζήτω, ζήτω, άξιος, ήρωας κ.τ.λ.".

Το δικό μου νέο επίτευγμα. Αν έχω δίωρο σερί η αποβολή ισχύει για δύο ώρες και εκεί να δεις πως βγάζουν το σκασμό αφού θέλουν να μαζέψουν τις απουσίες για να διαβάσουν στο τέλος.

Pant said on :

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Δυστυχώς όμως είναι αλήθεια.Τα παιδια πια αν δεν έχουν καποιο τροπο να ξεσπασουν την πιεση της ημερας καταφεύγουν σε τετοιου ειδους χαζομαρες.Παλι καλα που εγω σπουδασα σε μουσικο σχολειο διοτι εαν δεν υπήρχαν και αυτα τα ευχαριστα μαθηματα,παιζει να ειχα χαζεψει.

Ανώνυμος said on :
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος said on :

Απαπαπαπαπαπαπαπα! Να μου φέρουνε κανά πιάνο στο κεφάλι τα διαόλια.


Πάντως εμένα η μόνη απόπειρα να μάθω πλήκτρα κάποτε στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία έχω μάθει μόνο δύο τραγούδια το imagine και το paint it black. Πάντως παραμένω καταπληκτικός στα κρουστά(τριγωνάκι) και στα φωνητικά(κάλαντα).

Pant said on :

Μαλλον τα εχεις παρεξηγήσει τα χρυσα σου τα παιδια......!
Εμεις δυστυχώς μαθαμε ολα τα υπόλοιπα αντι για beatles,rolling stones,the doors,R.E.M και τα συναφή.Και μια φοβερή ατακα που μου είχε πει μια καθηγήτρια....Καλα ειναι δυνατων να συγκρινεις Double Violin Concerto in D minor με το House of The Rising Sun;

Ανώνυμος said on :

Όταν λες υπόλοιπα τι εννοείς; Η μικρή χωριατοπούλα, ένα μικρό κλεφτόπουλο, τη υπερμάχω;

Pant said on :

Πιο πολυ κλασικά κοματια μαθαίναμε.Αυτα που λες εσυ τα καναμε πιο πολυ στην βυζαντινη

Ανώνυμος said on :

Μιας και μιλάμε για μουσική θυμάμαι ένα διάστημα στο σχολείο νομίζω 2 ή 3 λυκείου είχαμε σαν μάθημα από αυτά τα προοδευτικά που βάζανε τότε με την Ε.Ε. "ιστορία της μουσικής" καλά μιλάμε για γέλιο, πάρε παράδειγμα θυμάμαι ότι είχα γράψει σε ένα τεστ ότι ο Σουμπερτ είναι τερματοφύλακας της βερντερ.

Φαντασμα said on :

Απο τα χοντρά-μέτρια πιο θεωρείς καλύτερο
εγώ κόκκινο ριζλα

Pant said on :

rizla κοκκινο,smoking μπλε και ocb premium(μαυρα) πιστευω οτι ειναι τα καλυτερα της αγορας αυτα τα τρία

Ανώνυμος said on :

Α δοκίμασε και ένα σπάνιο Hanf λέγεται το βρήκα τυχαία και είναι αρκετά καλό μέτριου πάχους.

Ανώνυμος said on :

Βρήκα χαρτάκια από καλαμπόκι (συσκευασία τετράγωνη παλιού στυλ), 90 λεπτά τα 80 φύλλα. Αρκετά καλά για μία αλλαγή.

Pant said on :

Πως το λενε αυτο απο καλαμποκι?

Ανώνυμος said on :

Smoking Mais http://www.google.gr/imgres?q=smoking+mais+rolling+papers&um=1&hl=el&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=r2zbY8TBQAfxyM:&imgrefurl=http://www.udopea.de/product_info.php/language/en/info/p16709_SMOKING-Maiz--Mais-Papier--49-Blatt-78x44mm.html&docid=BaruI4fULhtDRM&imgurl=http://www.udopea.de/images/product_images/info_images/smoking_maiz_papel_49_paper.jpg&w=350&h=314&ei=TAn6ToPfDor3sgbk76TACA&zoom=1&iact=hc&vpx=178&vpy=339&dur=2128&hovh=213&hovw=237&tx=206&ty=171&sig=109164130030994281357&page=10&tbnh=136&tbnw=152&start=193&ndsp=21&ved=1t:429,r:14,s:193

Unknown said on :

Καλησπερα. Θα μπορουσα να μιλησω με τον διαχειριστη του blog?

Pant said on :

Φυσικα...Αν θες μπορεις να μου στείλεις στο pantkostas@gmail.com

Ανώνυμος said on :

Όντος τα Drum και το Ρίζλα άσπρο είναι απο τα πιο βολικά. Γιατί και δε σβήνουν και το κάπνισμα γίνεται άνετο. Το ρίζλα άσπρο είναι μια εναλακτική λύση για πιο ελαφρύ κάπνισμα. Τα μπλέ Ρίζλα μπορεί να είναι πιο λεπτά, όμως σβήνουν συνέχεια και τραβάς ώρες ώρες μόνο καπνό, με αποτέλεσμα να τον ακούς στο λαιμό.

Babis said on :

Παίδες θέλω να να δοκιμάσω old holborn μπλε ποια χαρτάκια να προτιμήσω ;

Ανώνυμος said on :

Πάντος τα χαρτάκια DRUM με βόλεψαν καλύτερα απο όλα. Μπορώ να πω οτι συνδιάζονται με όλους τους τύπους καπνού. Το μόνο που θα προτιμούσα επιπλέον είναι να είχαν πιο αργή καύση. Και τα πράσινα του παπού είναι βολικά.

BackToReal said on :

εγώ παιδιά αγοράζω από εδώ http://economy-shop.gr/
χαρτάκι πράσινο-μπλε-κόκκινο 0.15
φιλτρακια από 0.25 έχει βλέπω ,η τιμές τον άλλον sait είναι πολύ τσιμπιμένες, είναι ότι ποιο οικονομικό νομίζω στο internet αυτή τη στιγμή!

ελπίζω να βοήθησα !!!

Ανώνυμος said on :

Τα ριζλα άσπρα ειναι ποιο λεπτά η ποιο χοντρά από τα ασημένια;;

Ανώνυμος said on :

Τα ρίζλα άσπρα είναι πολύ χοντρά και τα ασημένια πολύ λεπτά. Στο mondecristo shop βρίσκεις ότι καπνικό γουστάρεις σε πραγματικά χαμηλές τιμές. Εκτός απο τους καπνούς φυσικά

Ανώνυμος said on :

Και τα πυθια ειναι καλα

Δημοσίευση σχολίου

 
pantkostas@gmail.com